O Nama

Profresionalno renoviranje Vašeg životnog prostora

Najbolji dizajn enterijera za Vaš dom

Pristup Dizajnu

Pri razradi dizajna stavljamo Vašu viziju na prvo mesto vodeći računa da isporučimo savremena rešenja u standardu sa modernim tehničkim dostignućima. 

Funkcionalnost

U uspešnom dizajnu enterijera, estetika i funkcionalnost moraju biti u skladu. Balans izmedju vizuelnog i korisnog čini srž naše profesionalne orijentacije.

Upravljanje Projektom

Prioritet našeg tima je uspešno završen projekat. Zbog toga se vrlo ozbiljno i posvećeno bavimo koordinacijom svih aktera uključenih u renoviranje Vašeg stana.

Naša specijalnost

Unutrašnji dizajn100%
3D Dizajn100%
Analiza prostora100%
Materijali i detalji100%

Dizajn enterijera je umetnost harmonije prostora i balansa energije. Ideje do kojih dolazimo u trenucima potpune posvećenosti i predanosti pozivu donose pozitivne promene u živote naših klijenata a nama daju dodatnu motivaciju da sutra budemo još bolji.

Dizajn Enterijera

Obezbedjujemo integralna rešenja enterijera za Vaš stan prilagodjena Vašim specifičnim potrebama i željama. Renovirajte sigurno, brzo i efikasno uz pomoć ekipe Renovatora.

3D Projekti

Koristimo 3D dizajn da Vaše i naše ideje pretočimo u delo. Realno 3D projektovanje nam pomaže pri analizi prostora i uočavanju mana i prednosti idejnih rešenja.

Dizajn po meri čoveka

Naš princip je dizajn prostora sa čovekom u epicentru. Komfor, estetika i funkcionalnost naših rešenja su podredjeni prijatnom, lepom i opuštajućem.

Lako do stana iz snova

Renovator čini tim iskusnih i kreativnih profesionalaca specijalizovanih za renoviranje stanova. Nudimo usluge izrade profesionalnog dizajna i projektujemo kompletno ili parcijalno renoviranje stana ili kuće, specijalno prilagodjeno Vašoj viziji, željama i potrebama. Renovator Vam pomaže da razradite Vaše ideje do perfekcije. Ako nemate ideju a potrebno Vam je renoviranje, nemate razloga za brigu. Naši dizajneri su tu da Vam pomognu tokom celog procesa renoviranja – od početne ideje, preko kompletnog dizajna, sve do završetka radova.

Kontakt: info@renovator.rs