Renoviranje Dečje Sobe

Dečje sobe po meri

Kako urediti dečju sobu

I deci je, kao i odraslima, potreban lični prostor. Privatnost i lični prostor su bitni zbog pravilnog individualnnog razvoja dece i svaka porodica treba da ima poseban prostor za svoje najmladje članove. Ali, uvek aktuelno pitanje za sve mame i tate je kako urediti i renovirati dečju sobu?
 
Ekipa Renovatora Vam i u ovom slučaju izlazi u susret i pomaže da uspešno obavite i ovaj zadatak. Pružamo stručnu pomoć pri dizajniranju, adaptaciji i renoviranju dečjih soba. Stvaramo najbolja rešenja za Vaše mališane, kako bi i oni mogli da uživaju u prostoru opremljenom prema njihovim afinitetima.

 

Profesionalno renoviranje dečje sobe

za srećan i topao dom
  • Dečja soba za više od jednog deteta
  • Dečja soba za jedno dete
  • Dečja soba sa devojčice
  • Dečja soba za dečake
  • Soba za tinejdžere
  • Dečja soba po meri

Naš pristup

Kako mi dizajniramo?

Harmonija

Skladnim izborom oblika i boja i pozicioniranjem gradivnih i dekorativnih elemenata stavramo efekat rasterećenja prostora, čime postižemo da Vas prostor ne umara već boravak u njemu učini što prijatnijim.

Funkcija

U skladu sa Vašim željama i potrebama, unapredjujemo funkcionalnost prostora kako bi postao još komforniji i efikasniji pri svakodnevnom korišćenju.

Detalji

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima kako bi stvorili što unikatniji i ukusniji prostor koji će se dopasti i vama i vašim gostima. 

Uredjenje dečje sobe

za bate i seke

Renoviranje dečje sobe je projekat kome treba pristupiti pažljivo. Zadatak roditelja je da se postara da i najmladji članovi domaćinstva dobiju prostor koji će podstaći njihov dalji razvoj a zadatak dizajnera je da tu ideju uobliči i sprovede je u delo.

Mi Vam pomažemo da dodjete do najboljih rešenja za renoviranje dečje sobe, koja će pomoći Vašim mališanima da:

  • Osete toplinu porodičnog doma
  • Iskoriste svoju kreativnost
  • Usmere pažnju na učenje
  • Uživaju u prijatnom detinjstvu
Treba Vam dizajn za renoviranje dečje sobe?
Pitajte nas a mi ćemo Vam brzo odgovoriti

Pogledajte naše ostale usluge

Detaljan prikaz svih naših usluga renoviranja stana

Lako do stana iz snova

Renovator čini tim iskusnih i kreativnih profesionalaca specijalizovanih za renoviranje stanova. Nudimo usluge izrade profesionalnog dizajna i projektujemo kompletno ili parcijalno renoviranje stana ili kuće, specijalno prilagodjeno Vašoj viziji, željama i potrebama. Renovator Vam pomaže da razradite Vaše ideje do perfekcije. Ako nemate ideju a potrebno Vam je renoviranje, nemate razloga za brigu. Naši dizajneri su tu da Vam pomognu tokom celog procesa renoviranja – od početne ideje, preko kompletnog dizajna, sve do završetka radova.

Kontakt: info@renovator.rs