Renoviranje Kuhinje

Neka Vam kuvanje postane uživanje

Nova kuhinja za novo vreme

Dobar stan ne može da postoji bez dobre kuhinje. Prostor u kome pripremamo hranu itekako utiče na ukupan kvalitet života. Upravo zbog toga, renoviranje kuhinje predstavlja složen posao. Medjutim, ako se obavi kvalitetno, renoviranje kuhinje nam pruža veću udobnosti i kvalitet svakodnevnog života.

Moderan stil života neminovno utiče i na način ishrane i pripreme hrane. Takodje, utiče i na raspoloživo vreme za pripremu hrane, tako što ga u glavnom smanjuje. Moderan čovek, okupiran brojnim dnevnim obavezama, kao i odmorom, ima sve manje vremena na raspolaganju za kuhinju.
 
Medjutim, moderno vreme donosi i neke pozitivne stvari vezane za kuhinju, a one se najviše ogledaju u sve brojnijim kućnim uredjajima koji nam olakšavaju proces pripreme hrane i pomažu da uživamo u kuvanju i uštedimo vreme.

Profesionalno renoviranje kuhinje

lako i sa stilom

Renoviranje i adaptacija kuhinje nije ni malo lako. Ali je zato izuzetno korisno i omogućiće Vam:

  • Revitalizaciju kuhinjei produženje njenog životnog veka
  • Dobijanje potpuno novih funkcijai olakšanu pripremu hrane
  • Modernu estetikui harmoničnu kuhinju
  • Unapredjenje sanitarnog standardaeliminisanje valge, budji i sl.

Renoviranje kuhinje, kao specifičanog prostora koji se sastoji od čvrstih i mekih materijala, i instalacija struje i vode, ne treba prepustiti slučaju. Zato je najbolje adaptaciju i renoviranje kuhinje i trpezarije poveriti iskusnim profesionalcima.

Naš pristup

Kako mi dizajniramo?

Harmonija

Skladnim izborom oblika i boja i pozicioniranjem gradivnih i dekorativnih elemenata stavramo efekat rasterećenja prostora, čime postižemo da Vas prostor ne umara već boravak u njemu učini što prijatnijim.

Funkcija

U skladu sa Vašim željama i potrebama, unapredjujemo funkcionalnost prostora kako bi postao još komforniji i efikasniji pri svakodnevnom korišćenju.

Detalji

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima kako bi stvorili što unikatniji i ukusniji prostor koji će se dopasti i vama i vašim gostima. 

Renoviranje kuhinje

za udobnu pripremu hrane

Moderne kuhinje se po mnogo čemu razlikuju od tradicionalnih. Na prvom mestu je razlika u estetici i stilu prostora. U savremenom dizajnu enterijera i uredjenju kuhinja, teži se distinkciji kuhinjskog prostora unutar jasnih i dominantnih okvira postavljenih vizuelnim stilom stana kao celine.

Ipak, najznačajnija razlika se ogleda u tretiranju same funkcije prostora kuhinje i trpezrije, pri čemu je potrebno omogućiti pristupačnost celine i individualnih sekcija kao i laku tranzicija kroz prostor.

Na kraju, ali podjednako bitno, nova kuhinja treba da objedini i uskladi sve moderne komoditete i standarde vezane za pripremu hrane, kao što su savremeni kuhinjski uredjaji ali i ušteda energije i da ih prilagodi Vama kao korisnicima prostora.

Uspešno rešavamo i najsloženije zahteve iz oblasti uredjenja kuhinja i trpezarija i dizajniramo ukusne i funkcionalne kuhinje po meri specijalno prilagodjene Vašim željama i potrebama.

Kuhinje u malim stanovima

kompaktno i funkcionalno

Poseban izazov modernog projektovanja i dizajniranja kuhinja, pa samim tim i zahtevima pri renoviranju kuhinja i trpezarija, predstavljaju relativno mali i skučeni kuhinjski prostori, tj. kako u mali prostor smestiti sve što je potrebno savremenoj porodici za pripremu hrane.

Zahvaljujući iskustvu na polju renoviranja kuhinja, ekipa Renovatora uspešno izlazi na kraj i sa ovom problematikom i pruža optimizovana rešenja po meri čoveka, čak i u manjim prostorima, kao što su garsonjere, apartmani ili jednosobni stanovi.

Treba Vam dizajn za renoviranje kuhinje?
Pitajte nas a mi ćemo Vam brzo odgovoriti

Pogledajte naše ostale usluge

Detaljan prikaz svih naših usluga renoviranja stana

Lako do stana iz snova

Renovator čini tim iskusnih i kreativnih profesionalaca specijalizovanih za renoviranje stanova. Nudimo usluge izrade profesionalnog dizajna i projektujemo kompletno ili parcijalno renoviranje stana ili kuće, specijalno prilagodjeno Vašoj viziji, željama i potrebama. Renovator Vam pomaže da razradite Vaše ideje do perfekcije. Ako nemate ideju a potrebno Vam je renoviranje, nemate razloga za brigu. Naši dizajneri su tu da Vam pomognu tokom celog procesa renoviranja – od početne ideje, preko kompletnog dizajna, sve do završetka radova.

Kontakt: info@renovator.rs