Renoviranje Radne Sobe

Za udoban rad od kuće

Najbolje za uredjenje Vaše radne sobe

Sve veća potreba za radom od kuće uticala je i na organizaciju kućnog prostora. Zahtevi za uredjenjem prostora za rad od kuće su sve brojniji a kućne kancelarije postaju naša nova realnost. Samim tim i prostor koji okupiraju zahteva našu dodatnu pažnju. 

Prilagodjavajući se novonastaloj situacijii naš tim dizajnera i projektanata se brine za Vas i Vaš posao tako što Vam pomaže da napravite prostor koji će Vas dodatno inspirisati i podstaći produktivnost i kreativnost na radnom mestu.

Profesionalno uredjenje kućne kancelarije

za opuštenu radnu atmosferu

U zavisnosti od konkretnih potreba, profesionalno pomoć pri uredjenju i renoviranju radne sobe je odlično rešenje ako želite da:

  • Optimizujete radni prostori smanjite uticaje sa strane
  • Povećate produktivnost i kreativnosti bolje iskoristite svoje vreme
  • Ostavite pravi utisk na klijente i saradniketokom online radnih sastanaka

Naš pristup

Kako mi dizajniramo?

Harmonija

Skladnim izborom oblika i boja i pozicioniranjem gradivnih i dekorativnih elemenata stavramo efekat rasterećenja prostora, čime postižemo da Vas prostor ne umara već boravak u njemu učini što prijatnijim.

Funkcija

U skladu sa Vašim željama i potrebama, unapredjujemo funkcionalnost prostora kako bi postao još komforniji i efikasniji pri svakodnevnom korišćenju.

Detalji

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima kako bi stvorili što unikatniji i ukusniji prostor koji će se dopasti i vama i vašim gostima. 

Renoviranje kućne kancelarije

za prijatan rad od kuće

Ukoliko Vam je potrebna kućna kancelarija ona se može napraviti na dva načina:

  • Formiranjem prostora za rad od kuće adaptacijom i renoviranjem postojeće prostorije ili
  • Uklapanjem radnog prostora u postojeći prostor kada ne postoji posebna soba koju biste iskoristili za kućnu kancelariju

Dinamičan radni prostor

za uspešne ljude

Ako i Vi radite od kuće i imate potrebu za ukusno opremljenom i odlično organizovanom radnom sobom, naš tim dizajnera je tu da Vam pomogne.

Isporučujemo funkcionalna rešenja za rad od kuće bazirana na principima već dokazanim u praksi. Naša rešenja će Vam pomoći da smanjite ili potpuno eliminišete uticaj okruženja i povećate fokus na posao. Stavljamo poseban akcenat na detalje koji opuštaju ali i održavaju budnost i kreativnu energiju.

Rešenja kao kućna kancelarija po Feng Shuiju ili dinamičan radni prostor koji se za svega nekoliko minuta može transformisati i osloboditi prostor za drugu namenu, tokom vikenda ili posete prijatelja, su nešto što naša iskusna ekipa može prilagoditi i uspešno uklopiti u svaki stan, bez obzira na veličinu.

Treba Vam dizajn za renoviranje radne sobe?
Pitajte nas a mi ćemo Vam brzo odgovoriti

Pogledajte naše ostale usluge

Detaljan prikaz svih naših usluga renoviranja stana

Lako do stana iz snova

Renovator čini tim iskusnih i kreativnih profesionalaca specijalizovanih za renoviranje stanova. Nudimo usluge izrade profesionalnog dizajna i projektujemo kompletno ili parcijalno renoviranje stana ili kuće, specijalno prilagodjeno Vašoj viziji, željama i potrebama. Renovator Vam pomaže da razradite Vaše ideje do perfekcije. Ako nemate ideju a potrebno Vam je renoviranje, nemate razloga za brigu. Naši dizajneri su tu da Vam pomognu tokom celog procesa renoviranja – od početne ideje, preko kompletnog dizajna, sve do završetka radova.

Kontakt: info@renovator.rs