Renoviranje Dnevne Sobe

Savremeno i udobno

Nova dnevna soba za život sa stilom

Dnevni boravak je prostor u kome provodimo najviše vremena kada smo u stanu. Takodje, to je prostor u kome ostvarujemo prvi i najbitniji kontakt sa gostima i posetiocima. Dnevna soba zato predstavlja svojevrsno ogledalo i stana i domaćina. Upravo zbog toga, uredjenje dnevne sobe je jako važno za:

  • Dinamiku svakodnevnog života
  • Atmosferu koja u vlada u stanu
  • Utisak koji ostavljamo na druge

Profesionalno uredjenje dnevne sobe

za dnevni boravak iz snova

Ukoliko niste zadovoljni time kako Vaš stan izgleda, renoviranje dnevne sobe je pravi potez za Vas. Renoviranje kompletnog stana je komplikovanije sa aspekta organizacije i zahteva veće ulaganje. Stoga je adaptacija i renoviranje dnevnog boravka odlična opcija koja će Vam doneti:

Novu i modernu estetiku

Estetika dnevne sobe se ne može posmatrati izolovano. Kao najfrekfentnije prostorije, vizuelni stil dnevne sobe utiče na estetiku celog stana i čini njegovu osnovu i polaznu tačku za dalje renoviranje.

Renoviranjem dnevne sobe i menjanjem njenog stila, uticaćete pozitivno na celi stan. Ova promena imaće velikog uticaja, ne samo na sve ukućane već i na Vaše goste i prijatelje i omogućiće Vam da ostavite pravi otisak, upravo onakav kakav Vi zaslužujete.

Unapredjenu funkciju

Funkcionalnost prostora je, zajedno sa estetikom, najbitnija stvar o kojoj moramo voditi računa. Dnevna soba je posebno delikatna, jer je u stanu dnevna soba ekvivalent gradskom trgu.
 
Upravo zato, renoviranjem dnevne sobe je potrebno ispraviti sve funkcionalne nedostatke starog prostora i napraviti rešenje koje ne opterećuje, već olakšava svakodnevno funkcionisanje u prostoru, pruža dodatni komfor i podstiče opuštanje i uživanje.

Naš pristup

Kako mi dizajniramo?

Harmonija

Skladnim izborom oblika i boja i pozicioniranjem gradivnih i dekorativnih elemenata stavramo efekat rasterećenja prostora, čime postižemo da Vas prostor ne umara već boravak u njemu učini što prijatnijim.

Funkcija

U skladu sa Vašim željama i potrebama, unapredjujemo funkcionalnost prostora kako bi postao još komforniji i efikasniji pri svakodnevnom korišćenju.

Detalji

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima kako bi stvorili što unikatniji i ukusniji prostor koji će se dopasti i vama i vašim gostima. 

Renoviranje dnevne sobe

za udoban porodični život

Trendovi uredjenja dnevnog boravka su se u posledne vreme promenili i prillično udaljili od tradicionalnog shvatanja funkcije i izgleda dnevne sobe.

Dnevni boravak se danas uredjuje kao centar okupljanja u stanu, koji pored preko potrebne relaksacije treba da pruži nove komoditete i da zadovolji i savremene informaciono-tehnološke standarde današnjice.

Sve ovo, pa i više, dobijate u savremenim rešenjima za renoviranje dnevnog boravka koje ekipa Renovatora stvara specijalno za Vas.

U skladu sa Vašim željama i potrebama, pomažemo Vam da dobijete jasno definisan harmonični dnevni prostor, prefinjenog ukusa i izbalansirane energije.

Uskladjivanjem najsavremenijih materijala, dezena, oblika i profesionalnih paleta boja, stvaramo specijalno prilagodjeni, unikatni dizajn Vaše nove dnevne sobe, na kome će Vam svi pozavideti.

Treba Vam dizajn za renoviranje dnevne sobe?
Pitajte nas a mi ćemo Vam brzo odgovoriti

Pogledajte naše ostale usluge

Detaljan prikaz svih naših usluga renoviranja stana

Lako do stana iz snova

Renovator čini tim iskusnih i kreativnih profesionalaca specijalizovanih za renoviranje stanova. Nudimo usluge izrade profesionalnog dizajna i projektujemo kompletno ili parcijalno renoviranje stana ili kuće, specijalno prilagodjeno Vašoj viziji, željama i potrebama. Renovator Vam pomaže da razradite Vaše ideje do perfekcije. Ako nemate ideju a potrebno Vam je renoviranje, nemate razloga za brigu. Naši dizajneri su tu da Vam pomognu tokom celog procesa renoviranja – od početne ideje, preko kompletnog dizajna, sve do završetka radova.

Kontakt: info@renovator.rs